Indesign

Nu sitter jag i skolan och har den tråkigaste lektionen ever!
Jag vill ut och sola..

Hemma

Hemma i Örebro! Det har vart en intressant helg i Ludvika må jag säga.
På tåget hem satt det en tjockis snubbe och stirrade på mig hela vägen från Ludvika till Örebro. Visste inte om jag skulle bli rädd eller inte. Kan ju ha vart så att HAN trodde att JAG glodde på han, för att han var så tjock. Men det gjorde jag inte :(

Undrar om det var därför han skickade konstiga blickar till mig, vem vet?

This is my last goodbye

image84

Så såg det ut! Det var riktigt fint faktiskt men jag trodde att det skulle vara en egen grav. Lite tattigt men ;p nu får han vila i frid iaf <3

Soool

image82

Vilket underbart väder, man blir helt sprallig!

The D-day

RIktigt härligt väder här uppe i dalarna! Trodde att det skulle vara snö här, men icke. Nu är det 22 grader varmt, i solen då! Ska koka lite kaffe och äta frukost sen ska jag ner på "stan" och köpa en blomma. Urnsättningen är kl 15:00.
Var och kollade vart han ska ligga igår, och jag tyckte det var fjuttigt om jag ska vara ärlig. Men vi får väl vara glada att han fick en plats överhuvudtaget!
Haha min andra katt finns ju här hemma, och han går runt mig och skuttar som ett litet rådjur! soet!

Men nu ska jag koka kaffe och sätta mig på balkongen!

SKitdag

Snart åker jag till dalarna.

ork. ångest.

David and Goliath

OM jag var rik, så skulle jag köpa upp alla saker på den här sidan - http://www.davidandgoliathtees.com



image80image81

I love it!

Har nyss vart och tränat. Hade benpasset idag, fan vad jobbigt det var. Det märks att jag inte har vart och tränat på ett tag, man tappar lite styrka. Det är trist, men nu jäklar ska jag ta tag i det här igen för jag ska gå ner 5 kg. argh!

Strååååålande väder

Idag fyller jag 22år. Det är sjukt vad tiden går fort, börjar nästan känna mig lite gammal haha.
Vaknade i morse utav att Martin sjöng för mig, sen fick jag frukost på sängen! :D Tyvärr mådde jag som en apa i morse och orkade inte ta mig iväg till skolan.  fan måste skärpa mig, men det är inte lätt när magen strular.

Har äntligen formaterat om datorn och lagt in windows xp isället för vista. Och allt flyter på mycket bättre, nu har jag till och med de senaste versionerna av Photoshop och Illustrator! YÄY. Så nu kan jag äntligen jobba mer hemma.
Senare idag så kommer Martins föräldrar hit på fika, det ska bli trevligt.

Hm är fortfarande inte nöjd med utseendet på denna blogg, men jag orkar inte ta tag i det än.
Nu ska jag spela wow!
/Cheers

sooon

I morgon blir jag 22!


:D

busy busy

Ute är det så underbart härligt väder! Man blir helt glad och pirrig i kroppen! Sommaren närmar sig med stora steg!
Snart ska jag iväg till skolan och ha en föreläsning i Bildhantering (har jag för mig iaf)
Sen blir det till att åka och träna, tror jag har mitt konditions pass idag!

NU ska jag forstätta och äta upp min mat, som består av Morotsbiffar och ris.. bleh

hihi

Min pojkvän is the shiet! <3
lovelovelove!!

matvrak

Jag skulle ju vara nyttig! Och vad gör jag? Smäller i mig en chipspåse själv! Nästan iaf.
Aja det gör inget, har gått ner 1kg iaf så! woho! typ 7kg till rå sen får jag på mig mina gamla braller!
Egentligen är det rätt fjantigt och "banta" eller jag bantar iof inte. Jag har bantat tillräckligt i mina dagar. När jag var 14 år gick jag ner 25kg! Men det är en annan historia! En alldeles för lång sådan.

Idag är det 4 månader sen! ;<
Ibland tror jag fortfarande att han lever, men det gör han inte. Sometimes life punches you in the face. Men men!




Reklam

Sugna på fotboll i sommar? Spana in http://gullanunited.blogg.se/
image78

Så jäkla söt maskot jag gjorde! Gullan heter den!

Pacman goes mexican

image77

Japp pacman uppenbarade sig i taccochipsen idag.
Haha tyckte det var asroligt :D men så har jag väl kass humor med.

Och btw! Come on and see the tigers!


morning

Blöh, vad jag inte gillar och bli väckt av grannens ungar som bor ovanför oss. I stort sett sen vi flyttade hit, så har man blivit väckt av vrålskrik och att dom har sprungit så det känns som det ska bli jordbävning ovanför.
Alltså det är ju lungt, men tänk er en lördag, aaah sovmorgon (trodde man) Man vaknar 06:30 av att en av ungarna skriker som faan.. Trevligt..  NOT. Visserligen är dom väl rätt söta, och jag tror lillgrabben kommer syssla med opera i framtiden!

Snart ska jag iväg till skolan, har dammsugit här och gjort lite halvfint, tar resten när jag kommer hem.
För nu ska jag njuta av mitt kaffe och bli på glatt humör av den här!


usch....

Hur fan kan man mörda ett barn?!  Vad är det för idioter som finns där ute? stackars familj....

RIP Engla @--;--

Helgen

Var på Millencolin igår, dom var bra men inget speciellt igentligen. Har redan sett dom förr.
Jag "svimmade" medans konserten pågick, Martin fick leda ut mig ;( snubblade tydligen in i några personer på vägen ut, fan dom måste ju trott att jag var värsta fyllot eller något! (men jag var nykter, haha) Det gick bra iallafall. hade vätskebrist eller något. Sen var det väldigt varmt där inne, så jag får väl skylla på det.
Efter konserten gick vi till Strike och bowlade, det var kul men är urusel på bowling fast i andra serien gick det bättre, fick några strikes höhö.

Nu ska jag plugga. HEY!
image75


The last time..

Oookey, min mamma ringde mig nyss, fick reda på att det blir "begravning" igen för pappa. Han ska nämligen urnsättas. Den 24 april och det är ju snart.. Jag visste ju att det här skulle komma men det är inte så att man förberett sig inför det. Så då måste jag åka hem till Dalarna igen. Fan då kommer väl hans "fru" och hennes äckliga föräldrar vara där. Pallar inte och se dom, mer själviska människor än dom har jag fan aldrig träffat.




Nu ska jag diska...


Lööööööördag

Får besök av brorsan idag och han har med sig någon kompis! Så vi ska väl ut och hämta dom på stationen senare! Sen i kväll blir det Millencolin :D

Var på bio igår. såg No country for old men, den var riktigt bra faktiskt. Handlingen orkar jag inte rabbla upp så här har ni trailern.




Hyper Island

Var iväg på en föreläsning idag som handlade om Hyper Island. Föreläsaren var en gammal DMD student från universitetet som var där och hälsade på. Han visade lite filmer och berättade om vad Hyper Island är för något!
Det är en KY- utbildning som finns både i Stockholm och Karlskoga. Man arbetar i grupper med andra människor från olika nationaliteter. Det finns inga lärare och inga tentor! Man arbetar mycket med digital design och utveckling. Sen får man åka på praktik utomlands i 7 månader. Låter som rena drömmen faktiskt! Mer om det kan ni läsa
här

 Efter föreläsningen träffade vi på Martin, sen gick vi ner på stan. Det var faktiskt en skön promenad, så nu har man väl bränt några kalorier! Men nu ska jag laga mat.

Ja där ser man

Fan 15 besökare idag :o Värsta rekordet! haha.

Idag är det bättre iaf. Har läst igenom boken Marknads retorik! Spännande ey? Ska fortsätta med den "roliga" uppgiften snart. Sen ska jag ta och formatera om datorn, Windows Vista är inget vidare ska jag tala om!

I morgon är det fredag, det betyder att Millencolin konserten närmar sig som är på lördagen. :D yäy! har redan sett dom en gång, på Hultsfred 2005.  Kan ju tala om att jag har aldrig uppskattat en säng så mycket som jag gjorde då när jag kom hem. haha!

Funderar på att klippa mig snart, mitt hår börjar bli slitet. Men jag vet inte om jag vågar gå till en frisör. Sist bad jag om en snygg uppklippt frilla, och vad gjorde hon? Jo, hon klippte värsta kärring frissan på mig! Hon kapade av i stort sett hela håret på mig. Kolla bara ;( ( ja, jag ber om ursäkt för dom fula minerna haha)

:(

Åh, orka..
Jag är sämst..

Aye

Öh jag möblerar om här!
Så den här fula designen får duga, tills i morgon!

God natt

Irriterad

Irriterad som fan är jag, på mig själv, på disk, på samhället..
Idag är en såndär dag man stör sig på allting.

Babyboom?

Kommer ju från den lilla incesthålan Ludvika i södra dalarna. Och verkligen ALLA har eller ska få barn där.
Nu senast vet jag att en gammal klasskompis fick en flicka för någon vecka sedan. Grattis till er.
När jag var hemma sist så gick verkligen alla runt med barnvagnar. Gamla kompisar köper hus och planerar familj redan, varför har alla så bråttom att ruscha in i vuxenlivet? Speciellt i småstäder. Men känner man för det så visst, men jag tänker nog vänta tills man har ett bra jobb först, så man vet att man har råd :)

Nu ska jag fortsätta med wow, och 100 höjdare ;p

Run to the hills

Idag har jag vart duktig, har storstädat hela lägenheten med Martin, och det var ju ett tag sedan man städade sist kan jag tala om. När Marty torkade golven så var vattnet helt svart, euw! Har katthår överallt för våran katt är ju största dammråttan i universum. Räcker att man klappar på henne en gång så är man helt täckt med hår. Inte trevligt.
Men nu är det gjort iaf! Sen lagade Martin värsta goda maten, taccowraps med linsröra och ris.
Efter det drog vi och tränade. Sprang på löpbandet i en timme (ungefär). Och det var inte dåligt för att vara mig.

Och sen måste jag klaga lite!
Satt utanför Ica i Haga Centrum och väntade på snubben då det sitter några killar i 13-14-års åldern som väntar på en kompis. Och dom hade sina cyklar där inne, som förövrigt stog parkerade mot väggen så dom inte var i vägen för folk som gick förbi i gången. Då det kommer en jävla gubbe och börjar gapa på dom om att det inte var något jävla cykelgarage här inne. Och killarna sa såklart att han inte behövde skrika på dom för en sån liten sak. Så svarade gubben att de var idioter och att dom kunde dra åt helvete. En av killarna svarade med lite ledsen röst att han inte behövt kalla dom för idioter. då fnyste gubbfan och gick därifrån. Precis då kom Martin och vi gick därifrån.

Men jag önskar att jag inte var så jäkla feg, för då hade jag sagt åt den där sura rasistgubben att hålla käften.
Tror ni han hade gjort så om det hade vart svenska ungdommar som satt där? Jag blir så förbannat trött på sånna där jubelidioter. ÅÅÅH..

Det snurrar i min skalle

image61


Har inte haft glasögon på 10år! Så lite snurrig i skallen blev man!
But i loooove them!

noes

Nä det blev inga brills i dag, var tvungen och deklarera innan jag fick ansöka om avbetalning, men det är nemas problemas, för jag fick min deklaration idag! Får tillbaka några tusenlappar YÄY!!
Så kanske kan hämta ut dom i morgon, eller på Måndag!

Var på La Baguette och åt lunch med Martin! Godaste pastasalladerna i stan! (Örbero) Så det rekommenderas ska jag tala om. Såg en Citronfjäril idag på vägen hem! Awh det är ett bra vårtecken!!

I måndags är det Tre år sedan som jag och Martin blev tilsammans btw!! Firandet kommer senare, om nån kan hjälpa mig och komma på vad jag ska överasska honom med, för han har tydligen planerat något hemligt.

Hmm.. Eller jag har en ide, men förslag godtages.. Heehee..
Nu ska jag träna!
HOIJJIAJIA

Brillz

Nu har jag fixat glasögon. 3500 kr kostade dom, jävligt dyrt...
Tur att det finns avbetalningar.

Resume

Igår var det ett riktigt härligt väder. Tog en promenad faktiskt, det var riktigt uppiggande! Solen sken och fåglarna kvittrade, det är ett bra tecken på att våren närmar sig!

I helgen åkte vi till Ludvika för att fira min barndomsvän Elias som fyllde 21år! Hade gått i maskopi med hans flickvän Madde innan och planerat en hemlig överraskningsfest för honom. Han hade ingen aning om att vi skulle hälsa på så det blev extra roligt. Vi samlade hans vänner hemma hos oss innan Elias skulle dyka upp. Madde och en till (kommer inte ihåg namnet) dök upp senare med Elias som hade en ögonbindel på sig. Väl inne hos oss så samlades vi i hallen och skrek när dom kom in! Haha han blev överraskad iaf! Det var en grymt rolig fest.

Med på festen så var våra barndomskompisar med från Hagge (stället vi bodde på när vi var små) det var riktigt kul! Har inte sett hälften på flera år, så man skulle kunna säga att hela gänget var samlade igen! Vi pratade lite minnen om när vi lekte turtles i skogen, byggde träkojjor som vi hade hemliga klubbar i, bland annat en klubb som hette "Ghostbusters" där varje medlem hade ett  medlemskort! Haha! Jag har kvar mitt fortfarande!

Under kvällen blev det en hel del dansande och skrattande, vi råkade även trasha lite grejjer i lägenheten, eller ja "vi och vi" min brorsa råkade väl ha sönder en skåpslucka under ett hysteriskt skrattanfall. En säng råkade gå sönder, och diskmaskinen av nån konstig anledning! Men min mamma bara skrattade och tyckte inte det gjorde något. Iallafall så var det en riktigt kul fest. Skulle kunna skriva ner en hel del saker här men det håller jag för mig själv :D Bjussar på lite bilder iaf! EnjoY!