Skitfredag

Började dagen i skolan för att fortsätta på den där trailern vi måste göra. Tänkte att äntligen så blir jag klar med den här och hinner lämna in den i tid. MEN
Som dom flesta av er vet, så är inte turen riktigt på min sida. Sätter mig ner vid min mac, loggar in...
Logga in?! Neheru Rebecca, du kan inte logga in, för ditt konto är LÅST!
Jaha, fan vad trevligt tänker jag och tar med en klasskamrat som har samma problem och går till den där it-snubben som förhoppningsvis kunde låsa upp våra konton.. Tror ni på fan inte att det var stängt?
Går tillbaka till datasalen, vårt hem f117 och loggar in i winmode ist. Skrev ett mail till läraren och sen drog jag hem i min bitterhet över att inte ens hunnit klart med skiten.

Tror ni att bussfärden hem var bättre?
- NEJ!
Den var överfull med svettiga studenter, och byggjobbare som luktade unken alkohol. Självklart hamnade jag framför den gubben. Efter fem minuter så blev jag åksjuk, och inte så lite heller. Jag började kallsvettas, sen blev jag så yr, att jag var tvungen och gå av några stationer innan den plats som jag brukar gå av vid. Satt mig ner på en bänk för jag var så skakig och snurrig i huvudet så jag knappt kunde gå. Hittade min andra buss som går direkt till rosta sen föll jag ner i soffan.

Sen var det dags för tvätt
Martin fick slänga in första tvätten för jag mådde dåligt.
Andra gången gick jag själv, och det slutade med att Martin skrämde skiten ur mig inne i tvättstugan för han bankade som fan på rutan bakom mig när jag stog och kastade in kläderna i torktumlaren. Men det är lungt kära vänner, en redig hämnd är på G...

I morgon är det roadtrip ner till Göteborg med en klasskompis, för på kvällen är det In Flames :D

Vad jag inte borde göra

Jag borde sova nu, för jag ska upp tidigt. Men här sitter jag och äter kakor..

MHWAAGGFFF MUMS MUMS KAKOR! AWRHJ!!!



vad snygg han blev, mitt kakmonster!
:D

Vet ni vilken dag det är idag?

Idag är det grannens dag, och då ska man tydligen vara extra omtänksam mot sina " Oh så kära grannar"
Det har jag inte märkt ett skit av. Våra grannar är lika störande som vanligt. Och det är inte bara jag som tycker att stampanden i golvet och skrikiga barnfamiljer är jobbiga! Det är det tydligen fler som tycker, lite skönt och inte vara ensam om det. Men jag ska försöka att sluta med och vara bitter, jag menar det är ju verkligen skittrevligt och vakna till tjuriga gallskrikande ungar varje dag, som leker elefanter på våningen över! Nästa gång jag ser dom i trapphuset kanske jag ska säga "åh söta små barn, kan ni inte klampa ännu värre där uppe, jag tycker det är så trevligt."

Mer om det kan ni läsa
härexpressen.se

can you dig it, kittey lovah!




hÄÄH

Nej alltså jag skulle skriva ett riktigt bra klagomålsinlägg här, men jag hindrade mig själv i sista sekunden och raderade skiten som förövrigt innehöll 98% svordommar.


jag återkommer senare

lååång dag

Vart i skolan hela dagen, och illustrerat. Blir aldrig nöjd så jag får göra om bilderna hela tiden!
Försökt mig på en trailer och dvd-omslag med, men det går inte så bra. Ska ta mig en kopp kaffe nu och fortsätta med skiten!

hej hoj!

Kattpäls?-Nej tack!

När jag läser sånt här, så blir jag äcklad, förbannad och lite ledsen.

"Med rutten ost lockar han katter, både vilda och tama, i sina fällor"

Asså, skulle jag få reda på att min katt fastnade i en jävla fälla och att idioten som lagt ut fällan gjort en pälsmössa av min katt, ist för att leta upp mig, ja då skulle jag fan mörda.. nästan.

expressen.se

hahah

Massa lol, alkohol, maffiafilmer och wow! så kan jag sammanfatta min helg! och den var awsome!
Fredagen började med klassfest, och det var en av dom roligaste festerna jag vart på.

mer orkar jag inte skriva just nuuu, för nu ska jag sova l e w l

gnite

Rebby goes blond

Iallafall för ett tag, jag har tröttnat på mitt fula hår så tyckte det behövdes en förändring!


Egentligen

Borde jag sova vid den här tiden, men jag har liksom vänt på dygnet. Det är inte bra för det medför en massa dåliga vanor.
Som att sova alldeles för länge, missa och boka Metallica biljetter (!!!!!!!!) Vara för fattig för att kunna köpa biljetter på blocket/tradera! Vara tjurig för att ha missat ännu en konsert. Men kära vänner livet går vidare ändå, tillsdess ska jag fortsätta mitt hat mot kärringar och andra idioter som inte vet hur man cyklar!

God natt och må John Blund vara med er!

Tråkiga värdelösa söndag

Min server har vart nere hela dagen.
Tråkig söndag helt enkelt.

Det enda "roliga" som hänt var kanske när ena kattfan välte ut en hel kartong med kattmat som stod ovanpå micron.
Torrfoder överallt, det var trevligt! Kolla bara på honom, ligger under mattan och ser så jäkla söt och oskyldig ut.. men icke ska jag tala om för er, ICKE!!


lördags kväll

Var iväg på kinarestaurang med Martin idag och åt god mat! (men ja, självklart finns det knappt något vegetariskt alls)
Men det vi fick var fan lovley! Efter att vi mättat våra magsäckar så drog vi till bion och såg Max Payne. (För er som inte vet vad den handlar om så är den baserat på ett spel, där hans fru och barn blir mördade och han ska hämnas osv osv) jag har tyvärr inte spelat det men jag blev lite sugen och testa. Den var väl helt ok, men lite tråkig sådär. Publiken bestog av 90% hormonsfulla killar som tyckte det var "ooh so coolt" när det börjades skjuta helvilt. (ja man hörde hur dom sa så haha)

Nu till det mest spännande som förstörde den fina kvällen och det som gör att jag orkar blogga lite.

Vi gick neråt gatan och skulle hämta våra cyklar, jag står och pillar med låset medans Martin går före mig.
Jag tar min cykel och går över en trottoar för att komma till vägen, så kommer det en medelålders överklasskärring och fräser  - "Jahaaa, här fuskar man minsann" Jag vände mig och för att kolla vem hon pratade med, och då står hon och kollar på mig som om jag vore helt dum i huvudet och vräker ut sig - " Jaa, DU" sen gick hon iväg med sin fula gubbe..

Asså jävla kärring vad hon förstörde mitt humör där, no shiet att man inte får CYKLA på trottoaren men jag gick faktiskt med den för jag skulle åt det hållet!

Idiotjävlar vilka tror dom att dom är?! Det roligaste är att det bara händer mig! En annan gång klagade en kärring på att jag parkerade på "fel ställe" wtf liksom? Håll käft och sköt dit säger jag. Nästa gång ska jag utrycka mig i sånna verbala hemskheter att öronen trillar av på dom..

God Natt!!

what can i say...



tom i huvudet

Sitter i skolan, är helt slut i skallen, fattar inte ett shiet om vad vi håller på med, vi ska göra en egen trailer till vår film!

Nu kan jag ju varken mac eller DVD studio pro skapligt bra. Så jag typ gör ingenting istället

Jag vill hem :(

Idiotjävel

Idag var jag och tvättade...

Kommer till tvättstugan och vad ser jag? Idioten som tvättat innan mig har verkligen inte städat efter sig.
Det låg typ damm och skumgummi (?) all over the fucking place. Muttrandes började jag sopa upp skiten efter nollan som inte vet att man ska städa efter sig själv innan man överlåter tvättstugan till en annan. La i tvätten, gick hem igen och donade lite. En timme senare gick jag tillbaka till tvättstugan för att plocka ur tvätten och hänga upp den på tork.

...

Alla våra kläder var täckta av..  s k u m g u m m i
Jag blev pist. och skrev en arg lapp som jag sedan klistrade upp på väggen i tvättstugan.

Vad jag skrev är en hemlis >:[ (men den innehöll en del svordommar)

snörvel

Oj, mycket har hänt dom dagarna jag inte har skrivit av mig här, men jag har inte haft tid och skriva faktiskt!
Har haft fullt upp med och filma.

Men bilder och shiet kommer från das reunion vi hade i lördags! (Det var mucho trevligt btw)

kluven

Varför blir man alltid bjuden på allting samtidigt?

kluuuuven

fylleslag och gröna grodor

Sitter här i min brorsas rum och dricker vin. Är skapligt halvfull men vad gör man.

Det är så det är liksom.. när man är full. Livet leker!

Men vafan är det här!!

Digital mediedesign III INSTÄLLD

MEN!!!!!!!!!

omg videoblogg ;O

Som ni redan förstått så satt vi utanför usö ( Universitetssjukhuset i Örebro) några timmar och filmade till vårat skolprojekt. Jag kom nog en timme senare än dom andra, så jag förstår att tristessen satte igång! haha



Nu ska jag packa mina kläder och bege mig hem till dalarna


shoot

Nejfan nu får det vara slut med dom här sjukligheterna. Jag åker till usö där mina klasskamrater står och fryser!
Får muntra upp dom med något gott ist :]

sjuuuk

Har filmat igår, och kom hem sent. Nu håller jag på att få magsjuka, skitkul verkligen. not.. Har inte vart magsjuk på 10 år, men NU kommer det.. Martin sa att det gick magsjuka på hans praktikplats.. jävla skiit.
Kände mig krasslig igår men tänkte " äh det går över" meeen neheeru icke.. Jag som ska fara till dalarna i morgon.. fuck

Rebby goes buss

jag åkte buss igår! (ja, vafan det regnade ju, orka sabba frillan)

Bussen var sen.. som vanligt, brevid mig satt det en mysko tant som flinade helt galet.  Hon satt tyst en stund, sen kollade hon på mig och utbrast " - Bussen kommer snart heheheh" Visste inte riktigt vad jag skulle säga så jag flinade och svarade " - eh, ja heheh" Jag undrar om det är något speciellt jag har som gör att galna tanter ska prata med mig hela tiden. Ni ser ju själva hur galen hon ser ut, tyckte jag fick med det rätt bra. Haha


När bussen sedan kom, så var den fullproppad av små fjortisar som var helt orangea i ansiktet och ljusrosa läppar.
Alltså.. jag orkar inte ens klaga på det.. Nu ska jag göra mig i ordning för skolan!

Det är något med vädret

Jag fattar inte vad det är med mig, känner mig helt rastlös och deprimerad. Mitt huvud känns tungt och jag äter knappt för min matlust har failat mig. Det känns nästan som om man har ramlat ner i ett svart hål, där det är svårt att ta sig upp ur.
Trött är jag hela tiden också. (ja detta lät kanske lite osammanhängande)

Fick förövrigt ett sött mail från en vän från klassen, som gjorde mig lite gladare :) paljon kiitoksia ( hoppas det blev rätt det där haha )

Ska ta mig en kopp kaffe nu och lyssna på misfits.
Måste förövrigt säga att jag älskar den här videon, den är så B så den blir bra!