:D

Planerar! hihi

Godaste glassen



<3

Okey, here it goes!

Har inte upptaderat här på länge, inte orkat liksom! what ever!
Har hunnit med lite sen senast jag skrev här, har hunnit vart på Åland, vart hemma i Dalarna och börjat jobba. Så det är nästan full fräs här.

Jo, jag var ju hemma i Ludvika förra veckan, min mamma fyllde 50 bast så det var mest därför jag åkte dit. Men efter det besöket så vet jag inte om jag tänker åka upp dit så ofta längre. Staden och dess invånare är ju helt döda. Och varför ska jag åka dit jämt och ständigt? Det är ändå ingen som har "tid" att besöka en när man är där ändå. Antar att det är så att de flesta inte kan slita sig från sina pojkvänner...  Men jag stötte ändå på en gammal klasskompis på Hemköp när jag var där. Men det blev väl mest kallprat, typ. "- Ja, hej kul och se dig, men jag måste dra hej då"
Sen var jag vid pappas grav, det var rätt fint där faktiskt. Det var massa blommor som hade planterats runtomkring, sen gjorde jag ett hjärta av småsten som jag la under den där plattan med hans namn på. Jag tror inte den är kvar nu, men man kan väl hoppas. Satt där i ungefär 20 minuter och bara stirrade, sen började jag böla så jag gick därifrån. Fan jag hatar och hålla saker inne men vad ska man göra. Det är ändå lite komiskt om hur man ställer upp för andra, men ingen frågar tillbaka hur man mår, har man rätt och vara bitter över det? Ja det tycker jag..

I morgon är en ny dag och då ska jag jobba, och föressten hade jag jobbat på midsommar så hade jag tjänat 4000 extra. Bitter? Ja, en aning! ;)

Ni far vi!

Idag far vi till Åland!
wowho!

Ah precis så

Ja det blir nog inte så mycket skrivande här just nu! Dels för att jag inte har någon lust, och dels för att det är sommar och jag vill vara ute och sola fläsket!

Har haft en del trevliga parkträffar med klassen :) Det menas alltså med att vi satt i en park, chillade, rökte vattenpipa! och jagade efter kondomer haha! :D

Jag skriver nog här när jag kommer på någe ;D Men ikväll är det iaf fest! och det ska bli kul, kanske bjuder på några trevliga bilder!

Vaknar upp till fågelsång och radiostyrda bilar

Precis som topicen säger.

Jahapp detta är sista veckan i skolan och vi har några få uppgifter kvar. I morgon ska vi ha seminare, då vi ska visa upp våra kondom folders. Det ska bli kul och se hur dom andra har tänkt faktiskt. Ska snart i väg och hämta min på tryckeriet. Roligt att det ligger utanför stan och jag kommer inte hitta dit. ._.

Helgen var bra, Fredagen var mest chill, och på lördagen var det fest! Det var skoj, kul att du kom Anna :D
Skulle vilja ut och sola, men eftersom jag är allergisk mot gräs och allt skit så kan jag inte det, får väl vara ett blekt lik hela sommaren då. Kul..

nu ska jag klä på mig.